Wat jij wilt, op maat gemaakt.

Custom Made

Wanneer een project het mooiste verdient en je tegen de limieten aanloopt van wat er bestaat, dan bieden wij de uitkomst. In samenwerking ontwikkelen we de vormgeving, functionaliteit en verpakking volledig op maat. Laten we een product creëeren zoals geen ander.

 

Everything you can imagine is real.
- Pablo Picasso

 

Van een leeg canvas maken we samen
EEN MEESTERWERK

Wij zijn benieuwd naar jouw idee. Aan de hand daarvan maken wij een realistisch en uitvoerbaar concept waarbij we rekening houden met alle aspecten. In nauwe samenwerking zorgen we ervoor dat het eindresultaat prachtig is.

 

Customer case
Van Lanschot

In de zomer van 2019 zaten we samen met Van Lanschot. Op zoek naar een geschenk om naar klanten te versturen. Samen bespraken wij de vereisten voor dit cadeau. Het moest uniek zijn, passend binnen een vast budget en bij voorkeur was er een verband met het Koninklijk Concertgebouw in Amsterdam waar Van Lanschot Kempen de hoofdsponsor van is.

Aan de tekentafel kwam het geheel samen. We bedachten samen de Van Lanschot editie van de Fluqx Atom Speaker. De speaker komt in een grote luxe doos. Kracht wordt bijgezet door een tekening in de huisstijl van Van Lanschot en een quote die een hommage is aan zowel het Concertgebouw als de diensten die Van Lanschot aan haar klanten levert. Open je de doos dan open je een cadeau. In de donkere achtergrond springt het onmiskenbare Van Lanschot boompje direct in het oog. Wanneer je de zwarte speaker case openritst glinstert wederom het boompje prominent, ditmaal gegraveerd op het metalen roostertje bovenop de speaker. Om het geheel compleet te maken komt het volledige logo op subtiele wijze naar voren, gedrukt aan de voorzijde van de speaker.

 

Een goed gesprek
DAAR START HET MEE

Ieder project is anders en verdient een aanpak op maat. Van klein tot groot, wij zijn er om je te helpen. Neem vrijblijvend contact met ons op. We horen graag van je en denken met je mee.

 

Customer case
PostNL

Onlangs opende PostNL een gerobotiseerd pakkettensorteercentrum in Nieuwegein, speciaal voor kleine pakketten. Het centrum gebruikt robots en data om efficiënt te sorteren en wil de e-commerceketen verduurzamen door samenwerkingen en innovatie. Voor de viering van de opening van dit innovatieve sorteercentrum, heeft Bar of Brands een unieke sleutelhanger gemaakt in de vorm van de sorteerrobots. Deze sleutelhanger zal is uitgedeeld aan alle genodigden als een symbolisch aandenken.

 

Customer case
Seedtag

Als Bar of Brands hebben we in opdracht van Seedtag, een specialist in contextuele targeting voor digitale advertenties, een op maat gemaakte pooltafel verzorgd voor een van hun gewaardeerde klanten.

 

Zij gingen je voor
WIJ WERKEN SAMEN MET DEZE BEDRIJVEN

  • Hewlett Packard
  • Overheid
  • Post NL
  • Seedtag
  • Van Lanschot
  • Zorg- en Veiligheidshuis

 

 

 

 

 

 

 

Neem contact met ons op

Bewijs dat u geen robot bent